Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Успіхи наших спортсменів мають сприяти залученню дітей до здорового способу життя. Євген Савін

Успіхи наших спортсменів мають сприяти залученню дітей до здорового способу життя. Євген Савін

Сьогодні у малій залі Будинку рад відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Савіна з переможцями та призерами чемпіонатів світу та Європи 2010 року, їх тренерами, представниками фізкультурно-спортивного активу з нагоди Дня фізичної культури та спорту. В ході зустрічі спортсмени та їх тренери були нагороджені Почесними грамотами ХОДА, подяками голови облдержадміністрації, нагородами Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту і грошовими винагородами.

Євген Савін від імені голови Харківської облдержадміністрації привітав спортсменів с професійним святом. Звертаючись до присутніх, Євген Савін зазначив:

«Розвиток фізкультури і спорту в нашому регіоні має бути на такому височенному рівні, щоб ми завжди могли пишатися нашим чемпіонами та перемогами у всіх видах спорту. Поки що Харківська область не поступається пальмою першості в Україні. Харків перетворюється на спортивну столицю країни.

Сьогодні ми вшановуємо спортсменів, які є локомотивом для всього спортивного руху Харківської області. Хотілося б, щоб їхні успіхи залучали дітей до заняття спортом, здорового способу життя, і це було б для них основою життя. Вітаю всіх зі святом, бажаю здоров'я і спортивних успіхів!»