Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян у сел. Борова

Ігор Шурма провів особистий прийом громадян у сел. Борова

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма 7 вересня провів особистий прийом громадян у сел. Борова. На прийом звернулось 16 людей. Звернення стосувалися питань забезпечення медичним обладнанням, працевлаштування, ринку праці, нарахування пенсій, надання соціальної та медичної допомоги тощо.

За результатами прийому було ухвалено рішення запланувати на 2011 рік закупівлю фіброгастроскопу для Борівської центральної районної лікарні.

Також вирішене питання про скерування на оперативне лікування за державні кошти фельдшера, який працює в одному з сіл Борівського району.

Вирішене питання про забезпечення людей інсулінами. «Якщо раніше вони видавалися один раз на місяць, то в зв’язку з тим, що облдержадміністрація закупила достатню кількість інсулінів, ухвалено рішення, що вони будуть видаватися на період до нового року», - зазначив Ігор Шурма.

Після проведення прийому заступник голови ХОДА відвідав управління праці та соціального захисту населення Борівського, Чугуївського та Ізюмського районів, де перевірена готовність роботи цих установ в період оформлення субсидій.