Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Водопровідно-каналізаційне господарство області на сьогоднішній день на 92,5% готове до роботи в осінньо-зимовий період

Водопровідно-каналізаційне господарство області на сьогоднішній день на 92,5% готове до роботи в осінньо-зимовий період

Про це в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» обласного державного радіо повідомив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. «Також цього року ми ще маємо вирішувати питання водопостачання в сел. Високий, в м. Люботин і в деяких інших населених пунктах Харківської області, - зазначив Валентин Григорович. - Що зможемо, ми вирішимо зараз за рахунок нашого бюджету, а те, що не вдасться – будемо намагатись внести у загальнодержавну програму «Питна вода України».  

В нас є Меморандум, підписаний головою ХОДА Михайлом Добкіним та Міністром житлово-комунального господарства України, про співпрацю, і в ньому чітко сказано, що ми маємо в наступному році повністю займатися пілотним проектом по відновленню водопостачання в Харківській області.

З приводу водовідведення – у нас також розроблена програма, ми затвердили цілий перелік об’єктів, які будуть відновлюватись за рахунок фонду охорони навколишнього середовища. Це фонд нашого обласного бюджету, і на сьогодні ми вже приступили в трьох районах Харківської області до проведення робіт з будівництва очисних споруд».