Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На сьогодні теплопостачаючі підприємства області вийшли на рівень розрахунків за спожитий газ 82%

На сьогодні теплопостачаючі підприємства області вийшли на рівень розрахунків за спожитий газ 82%

На сьогодні теплопостачаючі підприємства області вийшли на рівень розрахунків за спожитий газ 82%. Про це в ефірі програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» повідомив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. «Це при тому, що на початок роботи нової команди голови ХОДА Михайла Добкіна ця цифра становила лише 14%, - підкреслив Валентин Григорович. - Населення ж Харківської області повністю розраховується за послуги теплопостачання».  

За його словами, підприємства, які надають тепло і гарячу воду, на 93,3% готові до нового опалювального сезону. «У нас ще є можливість до цього відсотка додати ті кошти, які надає державний бюджет, виділяючи нам гроші на відновлення котелень по програмі реформування ЖКГ.

Ми на ці кошти вже провели тендери, і вже приблизно за тиждень розпочнуться роботи з серйозної реконструкції котелень в містах і населених пунктах Харківської області. З урахуванням цього, я думаю, ми найближчим часом вийдемо на 100% готовність до зими всіх котелень області», - відзначив заступник голови ХОДА.