Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вам вирішувати вашу долю, і вам будувати село майбутнього. Віталій Алексейчук

Вам вирішувати вашу долю, і вам будувати село майбутнього. Віталій Алексейчук

По закінченню свята Першого дзвоника, яке відгомоніло на подвір’ї Шелестівської загальноосвітньої школи Коломацького району, заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук зустрівся з учнями цього навчального закладу, які прийшли до 11 класу, і вже весною наступного року обиратимуть свою дорослу долю. «Я хотів би, щоб сьогодні по іншому, з різних сторін всі повернулися до села. Вам вирішувати вашу долю, і вам будувати село майбутнього. І я обов’язково організую для вас екскурсії до наших провідних аграрних ВУЗів – університету ім. Докучаєва, зооветакадемії та технічного університету ім. Василенка.

Я хотів би також, щоб ви побували в провідних господарствах області, і на власні очі побачили, чим сьогодні живе село - як дояться корови під музику Бетховена, як організована робота свинокомплексів-стотисячників, як вирощується пшениця із врожайністю 50–60 ц с га, кукурудза – 100-120 ц, цукрові буряки – 900 ц с га, а також сучасну земле обробну техніку. Це те, над чим сьогодні працює сільське господарство в нашій рідній Харківщині.

Все це ми зробимо для того, щоб ви обрали шлях ваших батьків, щоб ви в подальшому розвивали село», - сказав Віталій Володимирович.