Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з ходом робіт з реконструкції філармонії

Михайло Добкін ознайомився з ходом робіт з реконструкції філармонії

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін відвідав Харківську обласну філармонію, в якій тривають роботи з реконструкції. На даний момент адміністративний корпус вже зданий, основні роботи ведуться в органному і великому залах.

Разом з головою ХОДА хід робіт з реконструкції філармонії оглянули також його перший заступник Володимир Бабаєв і заступник Євген Савін, начальник управління культури ХОДА Дмитро Кузнєцов.

Як повідомив в ході огляду голова правління "Житлобуд-1" Олександр Харченко, до березня буде добудований органний зал, оскільки навесні у ньому вже повинні початися роботи з монтажу органу. Крім цього готуються елементи декору для великої зали, які будуть повністю відповідати оригінальним.

«Будівля знаходиться в досить високій мірі готовності для недобудови. Вона повністю забезпечена всіма необхідними елементами інженерії. Крім того, не було моменту в роботі тресту «Житлобуд 1», коли не розраховувалися за роботу або міськвиконком, або Харківська обласна адміністрація», - повідомив він.

Як зазначив за підсумками обходу Михайло Добкін, роботи в будівлі ще дуже багато.

«Це хорошая недобудова. Але потрібно ще багато сил і коштів витратити, щоб цей об'єкт став головною перлиною міста, та й, мабуть, всієї України», - підкреслив він.