Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків подає приклад об'єднання влади і бізнесу. Віктор Янукович

Харків подає приклад об'єднання влади і бізнесу. Віктор Янукович

В Харкові відбулося відкриття нового пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Харків». Символічну стрічку перед входом в будівлю перерізали Президент України Віктор Янукович, віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та інвестор аеропорту Олександр Ярославський. Також участь в урочистій церемонії взяли керівники Харківської обласної та міської рад, депутати різних рівнів, представники громадськості, духовенства, офіційних зарубіжних делегацій, харків'яни і гості нашого міста. В ході брифінгу після церемонії відкриття нового терміналу Харківського аеропорту Президент України Віктор Янукович наголосив на новому для України досвіді роботи з інвесторами, завдяки якому термінал у Харкові був побудований в найкоротші терміни.

«Мені дуже приємно відзначити, що Харків покдає приклад об'єднання влади і бізнесу, які разом знайшли те рішення, що потрібно зараз для країни», - підкреслив він.

Також Віктор Янукович зазначив, що за харківським прикладом необхідно вибудовувати роботу з інвесторами і іншим містам, оскільки інвестиціям в стратегії розвитку  держави відведена важлива роль.

«Ми пішли шляхом реформ, які передбачають значні обсяги залучення іноземних інвестицій, розвиток малого та середнього бізнесу в Україні. Тобто, активність наших підприємців буде значно зростати», - зазначив Голова держави.