Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків відкрив нові «повітряні ворота»

Харків відкрив нові «повітряні ворота»

Сьогодні в Харкові відбулося відкриття нового пасажирського терміналу міжнародного аеропорту «Харків». Символічну стрічку перед входом в будівлю перерізали Президент України Віктор Янукович, віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та інвестор аеропорту Олександр Ярославський. Також участь в урочистій церемонії взяли керівники Харківської обласної та міської рад, депутати різних рівнів, представники громадськості, духовенства, офіційних зарубіжних делегацій, харків'яни і гості нашого міста.  

Глава держави привітав присутніх з визначною подією."Цей термінал - символ початку розвитку цього надзвичайно цікавого регіону України - Слобожанщини", - сказав Віктор Янукович у вітальному слові під час відкриття терміналу і подякував усім, "хто доклав руки і серце" до цього будівництва.

Президент висловив упевненість, що відкриття нового терміналу дає можливість відкрити Харків, Харківську область для інвесторів. Він підкреслив, що Україні вкрай потрібні інвестиції і багато що в розвитку нашої держави залежить від того, як держава буде працювати з бізнесом. Віктор Янукович також підкреслив, що харківський аеропорт побудований фактично на кошти інвестиційної компанії на чолі з Олександром Ярославським. "Це той приклад, яким чином ми можемо розвивати нашу країну", - додав Глава держави.