Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Все що робимо ми сьогодні разом з керівництвом Харківської області, направлено на єднання наших всіх можливостей. Геннадій Кернес

Все що робимо ми сьогодні разом з керівництвом Харківської області, направлено на єднання наших всіх можливостей. Геннадій Кернес

Все що робимо ми сьогодні разом з керівництвом Харківської області, направлено тільки на єднання наших всіх можливостей і сил для того, щоб ми виховали нашу молодь, наше майбутнє», - заявив сьогодні на першому регіональному розширеному засіданні підсумкової колегії Головного управління освіти і науки ХОДА в.о. Харківського міського голови Геннадій Кернес.   

В.о. мера перерахував три основні пріоритети влади в сфері освіти: повернення закладів освіти у комунальну власність та створення в них всіх умов для виховання дітей, підвищення рівня якості освіти і турбота про фізичне і психічне здоров'я дітей. 
«Харків і Харківська область визнані абсолютними лідерами в сфері освіти України», - зазначив Геннадій Кернес. За його словами, робота щодо повернення в комунальну власність дитячих садів, яка давно ведеться в місті, вже розпочато і в Харківській області.Була введена традиція спільного святкування випускного балу на площі Свободи. «Цю традицію ми будемо зміцнювати і продовжувати», - підкреслив в.о. міського голови. 

Теги