Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у засіданні підсумкової колегії Головного управління освіти і науки ХОДА

Михайло Добкін взяв участь у засіданні підсумкової колегії Головного управління освіти і науки ХОДА

Сьогодні в ККЗ «Україна» відбулося перше регіональне розширене засідання підсумкової колегії Головного управління освіти і науки ХОДА в рамках обласної серпневого педагогічного тижня по темі «Про підсумки розвитку освіти і науки Харківської області у 2009/2010 навчальному році та завдання на 2010/2011 навчальний рік». У засіданні взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова облради Сергій Чернов, в.о. міського голови, секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес.

Михайло Добкін привітав педагогів з початком нового навчального року та подякував за сумлінну працю і відданість своїй справі.

«Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися тим, що освіта Харківщини стрімко набирає обертів у розвитку, стає лідером всієї України. Свої перемоги та досягнення у цьому році демонструють як учні, так і вчителі. Команда Харківської області вперше за багато років стала кращою за підсумками всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів. Довгоочікувану перемогу принесли Харківщині і вчителі, які вибороли абсолютну першість у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року». Кращим в Україні вчителем математики беззаперечно визнаний вчитель Харківської гімназії №45 Олександр Крижановський.

Хочу відзначити роботу нової команди керівників в районах. Спільними зусиллями нам вдалося не тільки зберегти мережу навчальних закладів, а й відновити діяльність 7 дошкільних установ.

Всеукраїнська нарада під керівництвом міністра науки і освіти України Дмитра Табачника показала наочну підтримку області з боку міністерства. Напередодні нового навчального року ми отримали 18 комплектів сучасної навчальної літератури, але це тільки початок.

Шановні педагоги! Нас очікує непростий навчальний рік. Президентом країни Віктором Януковичем поставлені серйозні завдання з виведення країни з кризи, вирішити які можна лише об'єднавши зусилля всіх жителів нашої області. Бажаю, щоб новий навчальний рік був продуктивним, насиченим, багатим всілякими яскравими подіями та здобутками!», - зазначив Михайло Добкін, звертаючись до присутніх.