Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підстав для підвищення ціни на хліб немає. Михайло Добкін

Підстав для підвищення ціни на хліб немає. Михайло Добкін

За словами голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, Головне управління економіки ХОДА, Державна інспекція з контролю за цінами, Головне управління з захисту прав споживача тримають цю ситуацію під контролем.  

«Ми знаємо, скільки коштує виробництво одного кілограма хліба і бачимо, коли підстав для підняття ціни на хліб немає.Сьогодні нашою пріоритетним завданням є забезпечення необхідною кількістю зерна підприємства, які випікають хліб у нашому регіоні - для того, щоб не було спекуляцій, щоб не було дефіциту зерна, борошна і не було бажання підвищити вартість хліба.

Я не випадково постійно акцентую увагу громадськості на тому, що ми стежимо за тим, щоб ціна на хліб не підвищувалася. Ціна на хліб підвищуватися не буде. Підстав для цього немає! », - Підкреслив председаельХарьковской облдержадміністрації Михайло Добкін.

Нагадаємо, що нещодавно було підписано Меморандум між Харківською обласною державною адміністрацією, Державною інспекцією з контролю за цінами в Харківській області, Харківським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, виробниками борошна,хліба і хлібобулочних виробів та суб'єктами підприємницької діяльності про непідвищення цін на хліб і хлібобулочні вироби в Харківській області.
 

Теги