Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стадіон у П'ятихатках буде реконструйовано до 23 серпня 2011 року

Стадіон у П'ятихатках буде реконструйовано до 23 серпня 2011 року

«До 23 серпня наступного року це футбольне поле повинно бути повністю реконструйовано, огороджено, там повинні бути роздягальні, душові, все, що вимагає сьогодні УЄФА від тренувального поля», - сказав під час засідання колегії ХОДА голова облдержадміністрації Михайло Добкін.

За словами керівника області, стадіон планується реконструювати за рахунок обласного бюджету. У той же час, як підкреслив Михайло Добкін, необхідно не забувати про можливість співпраці з центральними органами влади, завдяки чому можна отримати державне фінансування на ряд об'єктів.

«Тісна співпраця з Національним агентством з питань Євро-2012, з міністерствами дає можливість сьогодні фінансувати те, про що ми раніше тільки могли мріяти. Сьогодні нормальна робота і взаємодія без піару, заламування рук робить можливим спокійно в робочому режимі отримувати фінансування і на кільцеву дорогу, і на метро, і на інші об'єкти, які раніше не фінансувалися. Дуже сподіваюся, що вдасться отримати кошти для об'єктів Південної залізниці - знаючи, як вони вміють працювати, я впевнений, що все буде зроблено швидко і якісно», - сказав Михайло Добкін.