Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця обласної та міської влади приносить відчутні результати

Співпраця обласної та міської влади приносить відчутні результати

Запорукою успіху в розвитку будь-якої території є стабільна влада в регіоні та взаємодія різних гілок влади - зокрема, державної та місцевого самоврядування. Всього цього Харківська область до недавнього часу була позбавлена. «Можливість налагодити тісну співпрацю між облдержадміністрацією та виконкомом міської ради виникла в Харкові тільки в березні нинішнього року, з приходом на пост Президента Віктора Януковича», - про це сьогодні на прес-конференції заявив голова ХОДА Михайло Добкін.  

І вже зараз з'явилися відчутні результати цієї співпраці. Так, в умовах нинішнього дуже складного бюджету виділена субвенція з міського до обласного бюджету на проведення етнофестивалю «Печенізьке поле». А всі міські проблеми у відносинах з центральними органами влади можна вирішувати тільки через облдержадміністрацію.

«Особисто для мене домогтися додаткового фінансування для будь-яких міських програм - будь то ЖКГ, охорона здоров'я або освіта - так само важливо, як отримати гроші на ремонт Харківської окружної дороги, - підкреслив Михайло Добкін.- Ми тут тільки на початку шляху, і я впевнений, що всі спільні проекти ми будемо реалізовувати дуже швидкими темпами».