Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Свою незалежність Україна ніколи не втратить. Михайло Добкін

Свою незалежність Україна ніколи не втратить. Михайло Добкін

Здобуття Україною незалежності не було простим. Не є простим і збереження країною цієї незалежності. Таку думку голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін висловив в коментарі інформаційному агентству Інтермедіа – Консалтинг. "За роки незалежності України, які були сповненими випробувань і труднощів, наш народ довів, що віра в краще майбутнє, спільна праця, направлена на розбудову країни, дають сил долати перешкоди на шляху до укріплення України як самостійної та незалежної країни", - зазначив Михайло Добкін.  

За словами харківського губернатора, Україна сьогодні – це сучасна країна з потужним економічним потенціалом та справжніми демократичними цінностями, "і нова влада ніколи не допустить, щоб ці здобутки України були втрачені".

"Ми завжди будемо відстоювати інтереси нашої країни та українського народу. Треба пам'ятати, що найбільше для української незалежності зробив сам народ, тому він ніколи не допустить, щоб Україна втратила свою незалежність", - підкреслив Михайло Маркович.