Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація із Бєлгорода прибула з візитом до Харкова

Делегація із Бєлгорода прибула з візитом до Харкова

Сьогодні в рамках співпраці між Харківською і Бєлгородською областями в інформаційній сфері до Харкова на святкування Дня міста прибула делегація Бєлгородської області у складі фахівців управління інформації та масових комунікацій адміністрації губернатора Бєлгородщини та журналістів провідних бєлгородських ЗМІ. Це вже другий обмін делегаціями. 5 серпня делегація Харківської області брала участь у святкових заходах на День міста у Бєлгороді.  

У плані візиту - покладання квітів до Меморіалу Слави в Лісопарку, участь в урочистій церемонії підняття державного прапора на честь Дня Незалежності України та інших святкових заходах. Також бєлгородці оглянуть стадіон «Металіст», відвідають виставку робіт художників-ветеранів Великої Вітчизняної війни Олександра Вяткіна і Степана Письменного «Нас залишалося тільки двоє ...».

Крім цього, планується підписання Протоколу про співпрацю між управлінням у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації та управлінням інформації та масових комунікацій адміністрації губернатора Бєлгородської області.