Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Дня міста у Харківській обласній художній галереї відкриється виставка робіт художників-ветеранів Великої Вітчизняної війни

До Дня міста у Харківській обласній художній галереї відкриється виставка робіт художників-ветеранів Великої Вітчизняної війни

«День звільнення Харкова для всіх нас є дуже важливою подією. Кожен рік у місті та області увазі городян представляються заходи, присвячені Великій Перемозі. У цьому році, одним із заходів вартих уваги харків'ян та гостей міста стане виставка робіт Олександра Вяткіна і Степана Письменного «Нас залишилося тільки двоє ...». Виставка відкриється 21 серпня о 15:00 в Харківській обласній художній галереї », - відзначив в ході прес-конференції начальник управління культури і туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов. 

За словами директора обласної художньої галереї Марини Лаврикова, виставка «Нас залишалося тільки двоє ...»Присвячена 65-річчю Перемоги у Другій світовій війні, Дня визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників, буде проводиться з 21 серпня по 15 вересня 2010 року під патронатом Харківської обласної ради, Харківської облдержадміністрації і Управління культури і туризму.

В експозиції представлено понад 50 робіт художників-ветеранів ВВВ: Олександра Вяткіна - заслуженого діяча мистецтв, професора, лауреата конкурсу «Народне визнання», стипендіата премії ім. С. Васильківського та Степана Письменного - інваліда II ступеня ВВВ, стипендіата премії ім. С.Васильківського, лауреата Муніципальної премії.

Відкриття виставки відбудеться 21 серпня в 15.00 в Харківській обласній художній галереї. Адреса: Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 4П, 1 поверх. (Вхід з боку пл. Свободи)