Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перемога збірної команди Харківської області у Відкритому Кубку Ленінградської області з футболу серед дитячих будинків і шкіл-інтернатів

Перемога збірної команди Харківської області у Відкритому Кубку Ленінградської області з футболу серед дитячих будинків і шкіл-інтернатів

З 30 липня по 01 серпня 2010 року в м.Кінгісепп (Росія, Ленінградська область) відбувся Відкритий Кубок Ленінградської області з футболу серед дитячих будинків і шкіл-інтернатів, присвячений святкуванню 83-ї річниці з дня утворення Ленінградської області. Даний турнір об’єднав 10 кращих команд з Росії, України, Білорусі, Молдови. Згідно запрошення Комітету з фізичної культури, спорту і туризму адміністрації Ленінградської області та при підтримці інформаційного ділового центру Санкт-Петербургу в м. Харкові від України була запрошена команда Харківської області, яку представляли учні спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з вадами розумового розвитку смт. Високий Харківського району Харківської області комунальної власності (директор Гога В.М.).

На урочистому відкритті змагань були присутні керівники адміністрації Ленінградської області, почесні гості, ветерани спорту та відомі спортсмени сучасності.

Перемогу у фіналі міжнародного турніру святкувала команда Харківської області, яка у запеклій боротьбі перемогла збірну команду Росії з рахунком 7:3.

Головний кубок, золоті медалі та дипломи нашій команді були вручені Почесними гостями та організаторами турніру.
Кращими гравцями були визнані спортсмени з Харківщини, а саме в номінації: кращий воротар, кращий гравець та кращий бомбардир.

Після закінчення змагань учні школи-інтернату мали змогу відвідати екскурсії та прийняти участь в тематичних вечорах організованих керівництвом турніру.

Участь у даному заході відбулася при підтримці Харківської обласної федерації футболу (президент Бабаєв В.М.).