Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Консультаційні центри з питань нарахування субсидій будуть організовані і на обласному, і на районному рівнях

Консультаційні центри з питань нарахування субсидій будуть організовані і на обласному, і на районному рівнях

В Харківській області проводиться робота з організації роз’яснювальних пунктів для людей, які бажають отримати субсидію, - повідомив в ході програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заступник голови області Ігор Шурма.

«Ми плануєм організувати широку мережу консультацій для тих людей, які будуть потребувати роз’яснення, в першу чергу у випадку відмови нарахування субсидії. Ми будемо організовувати виїзні бригади, які будуть їздити по селам і пояснювати людям, які вони мають права і на що вони можуть розраховувати.

Що стосується конфліктних комісій, на сьогоднішній день ми дали доручення всім головам райдержадміністрацій створити центри координації і комісії по роз’ясненню ситуації. Таку роботу проведено на обласному рівні, і такі ж комісії будуть працювати по районах. Крім того, в тих листах, які отримують люди, а це 561тисяча сімей, вони отримують не тільки роз’яснення щодо оформлення-переоформлення субсидій, але телефони гарячої лінії і в Києві, і в області, і по районах. Люди зможуть отримати консультації», - сказав він.