Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

17 вересня в Харкові відбудеться Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи»

17 вересня в Харкові відбудеться Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи»

17 вересня 2010 року у приміщенні Харківської обласної державної адміністрації відбудеться Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи». Також з 16 по 19 вересня 2010 року у приміщенні Спорткомплексу НТУ «Харківський політехнічний інститут» буде проходити Міжнародна виставка «Енергія зростання».

Метою Форуму та Виставки є сприяння ефективному залученню інвестицій в економіку Харківської області, встановленню економічних зв'язків між провідними підприємствами Харківщини і іноземними партнерами.

Для участі у заходах запрошені Посли, керівники торгово-економічних місій провідних країн світу, керівники державних установ та структурних підрозділів міністерств, які займаються інноваційною та інвестиційною діяльністю, експерти та представники міжнародних інвестиційних фондів і фінансово-промислових груп, переможці Міжнародного конкурсу інноваційних проектів «Харківські ініціативи».

Організатор Форуму - Харківська обласна державна адміністрація. Відповідальний за проведення Форуму - Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин облдержадміністрації (начальник Головного управління І.Ю.Матюшенко, тел. 700 55 88, 705 27 12, сайт www.led.org.ua/ukr/forum2010/).