Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Постійно діюча виставка-ярмарок продукції харківських книговидавництв почне діяти з 17 серпня

Постійно діюча виставка-ярмарок продукції харківських книговидавництв почне діяти з 17 серпня

Головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним підписане розпорядження, згідно з яким з 17 серпня починає роботу постійно діюча виставка-продаж книжок харківських видавництв. Про це повідомила у ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

За її словами, не зважаючи на те, що у Харкові видається близько 50% всього загального обсягу книг в Україні і видавництва мають державне замовлення на друк навчальної літератури і посібників, ці книги практично не доходять до сільського читача.
З метою змінити такий стан речей в районах області впроваджено книжкові ярмарки, де можна буде придбати за ціною видавництва останні новинки, великий обсяг навчальної літератури і посібників, а також буде представлений окремий стенд книжок про минуле Харківщини. «19 вересня ми будемо святкувати день Харківської області, - повідомила Вікторія Маренич. – І ми зіткнулися із тим, що літератури про історію Харківської області дуже обмаль».