Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У нас є мрія, щоб наші люди жили краще, і ми все для цього зробимо. Микола Азаров

У нас є мрія, щоб наші люди жили краще, і ми все для цього зробимо. Микола Азаров

Прем’єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що Україна має всі можливості досягти високого рівня соціального забезпечення громадян. Про це Глава Уряду повідомив на прес-конференції.  Микола Азаров нагадав, що під час його попередньої роботи в Уряді українські громадяни отримували пенсії вищі, ніж в Росії: «Ми, відверто кажучи, пишалися, що у нас пенсії були вищі за рівнем своєї купівельної спроможності, ніж російські».  

Прем’єр-міністр повідомив, що навіть під час їх зустрічі Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирило відзначив прогрес у розвитку української держави. «Якщо ви так підете, ви Росію переженете», - процитував Микола Азаров Патріарха і зазначив: «Ми не збираємося нікого обганяти або переганяти, але є у нас така мрія, щоб наші люди жили краще, і ми все для цього зробимо».

«А що, хіба це погана мрія? Давайте ми будемо змагатися з російським керівництвом, хто кого обжене в частині соціальних стандартів. Я розраховую, що ми виграємо. У нас країна компактніше, дуже хороша база, з якої ми починали. Україна колись була найбільш розвиненою республікою колишнього СРСР, ми маємо прекрасних людей, ми маємо всі можливості. Тільки грамотне управління повинно бути. Всі можливості рвонути вперед і обігнати. Я в хорошому плані кажу. Я думаю, що ми наздоженемо і переженемо Європу. Потрібен час і зусилля».

Микола Азаров зазначив, що людей треба налаштовувати на те, що попереду велика, складна, непроста робота, але вона обов’язково матиме позитивний результат: «Скатертин-самобранок у нас не буде, порожніх обіцянок у нас теж не буде, але все, що ми обіцяємо, ми зробимо», - повідомляє Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.