Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми рекомендуємо від інфекцій та отруєння дітей рятуватися продукцією дитячих молочних кухонь. Тетяна Колпакова

Ми рекомендуємо від інфекцій та отруєння дітей рятуватися продукцією дитячих молочних кухонь. Тетяна Колпакова

Щоб уникнути заражненія маленьких дітей кишковими інфекціями, а також запобігти харчовим отруєнням, санітарні лікарі рекомендують користуватися продукцією молочних кухонь. Її якість постійно контролюється, а умови зберігання відповідають нормам,- підкреслює Головний державний санітарний лікар Харківської області Тетяна Колпакова.

«Вся продукція молочної кухні знаходиться під постійним контролем санепідслужби і за своєю якістю відповідає вимогам.Там використовується тільки незбиране молоко, немає жодних добавок і консервантів, тому якщо у мами немає можливості годувати дитину природним шляхом, краще користуватися продукцією дитячої молочної кухні.

Доставка готових продуктів до споживача обмежена в часі, відвантаження і транспортування до пунктів роздачі проводиться в максимально стислі терміни, а всі пункти роздачі дитячого харчування у нас забезпечені холодильниками», - повідомила вона під час прес-конференції 27 липня.

На даний момент в Харківській області працює 6 молочних кухонь. Цього недостатньо, щоб забезпечити потреби всього регіону, але жителі обласного центру, де склалася найскладніша обстановка з кишковими захворюваннями, повністю забезпечені якісними продуктами дитячого харчування.