Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять питання реінтеграції в суспільство колишніх ув'язнених

У Харкові обговорять питання реінтеграції в суспільство колишніх ув'язнених

28 липня з 11:00 до 13:00 у конференц-залі готелю "Мир" (пр. Леніна, 27а) відбудеться засідання регіональної робочої групи з питання реалізації україно-шведського проекту «Триступенева всестороння програма реінтеграції в суспільство громадян, які перебувають на випробувальному терміні та звільнені з місць позбавлення волі».

 Захід відбудеться в рамках Договору про співробітництво та організацію взаємодії між Всеукраїнською благодійною організацією „Конвіктус Україна” та Харківською облдержадміністрацією. На порядок денний виносяться питання співпраці партнерів, налагодження системи відбору клієнтів у програму, а також розробка алгоритму взаємодії між Харківським обласним, Лозівським районним і міським центрами соціальних служб для молоді та „Будинком напівдороги” у сфері надання соціально-психологічної допомоги учасницям програми реінтегації. 

У зустрічі візьмуть участь представники управління у справах сім`ї та молоді, служби у справах дітей, Головного управління праці та соціального захисту населення та Головного управління охорони здоров`я Харківської обласної державної адміністрації.