Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканці Харківської та Бєлгородської області будуть отримувати інформацію з перших вуст. Вікторія Маренич

Мешканці Харківської та Бєлгородської області будуть отримувати інформацію з перших вуст. Вікторія Маренич

«Вже давно обговорювалися питання про міжнародне співробітництво між засобами масової інформації Харківської та Бєлгородської області. Сьогодні діє договір про співпрацю між двома областями, реалізується велика кількість різних проектів по лінії зовнішньоекономічних відносин. Тепер виникла необхідність про реалізацію проекту про співпрацю у сфері інформації »,- Підкреслила в ході зустрічі із заступником керівника адміністрації губернатора Бєлгородської області - начальником управління інформації та масових комунікацій Олександром Гармашевим начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. 

Ініціатором проекту співробітництва двох областей в інформаційній сфері виступив депутат Харківської міської ради, директор телеканалу «Перша столиця» Костянтин Кеворкян.

«Він самостійно почав налагоджувати контакти з найбільшою телерадіокомпанією Бєлгорода «Мир Белогорья». Виникла ідея, а тепер вже необхідність укласти договір, щоб контакти, які тільки почали зав'язуватися, не трансформувалися на більш високому рівні. Це буде не просто співпраця двох телеканалів, а співпраця двох регіонів в області обміну інформацією. Даний проект дозволить жителям Бєлгородської та Харківської областей отримувати інформацію з перших вуст », - зазначила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА.