Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створені бази даних багатодітних сімей Харківського регіону

Створені бази даних багатодітних сімей Харківського регіону

Як зазначила на прес-конференції заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту - начальник управління у справах сім'ї та молоді Лариса Козлова, з листопада 2009 структурними підрозділами сім'ї та молоді вжито заходів щодо створення бази даних багатодітних сімей, проживають на території районів, міст області, м.Харкова.  

«Списки таких сімей передані в управління праці та соціального захисту на місцях для внесення даних про членів сімей до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, а так само були направлені в територіальні відділення представників житлово-комунальних послуг, послуг зв'язку.

Так само було проведено розрахунок необхідної кількості посвідчень для батьків і дітей з багатодітних сімей (діти отримують посвідчення з 6 років), дані передані до Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту», - підкреслила Лариса Козлова.

Згідно з інформацією Міністерства, бланки посвідчень в область надійдуть в кінці липня - початку серпня поточного року. Після чого почнеться видача посвідчень.