Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав делегатів з’їзду Української Асоціації місцевих та регіональних влад

Михайло Добкін привітав делегатів з’їзду Української Асоціації місцевих та регіональних влад

В Харкові відбувається з’їзд Української Асоціації місцевих та регіональних влад, у якому бере участь віце-прем'єр-міністр України, президент Асоціації Віктор Тихонов. З вітальним словом до делегатів з’їзду на пленарній частині звернувся голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

«Приймати у себе такий представницький форум дуже почесно і відповідально, тим більше, що це перші великі збори асоціації після виборів Президента, які сформували в нашій державі новий порядок денний для всіх рівнів влади, українського суспільства в цілому.

Саме місцеве самоврядування дозволило країні протриматися протягом останніх п’яти років хронічної політичної кризи на центральному рівні, виступило останнім редутом на захисті інтересів громадян перед свавіллям державних чиновників, придбавших свої посади, стало останньою ланкою, яка задовольняла потреби суспільства, бізнесу в стабільній , зрозумілій і головне – легитимній - владі.

Тому сьогодні, коли інтереси держави ставляться вище за будь чиї політичні та бізнесові амбіції, вище за інтереси політичних сил, навіть тих, що формують вертикаль влади, в України немає іншого шляху, як посилення місцевого та відродження регіонального самоврядування», - зазначив Михайло Маркович.