Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Начальник Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту про плани управління

Начальник Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту про плани управління

За неповні півтора місяця роботи Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації вже вибудувані конкретні плани, розроблені і продовжують розроблятися різні програми, впроваджуються певні починання в даній сфері діяльності. Про це в ефірі програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» розповів начальник Головного управління Дмитро Перепелиця. 

«Перше і, мабуть, основне, з чим нам довелося працювати з самих перших днів - це оздоровлення дітей у літній період. В області понад 262 тисяч дітей у віці від 7 до 17 років, кампанія з їх оздоровлення зараз у самому розпалі. Сьогодні в області відкрилися 37 оздоровчих дитячих таборів, ми працюємо над тим, щоб наступного року збільшити їх кількість хоча б на 5-6», - повідомив Перепелиця. Також він зазначив, що вперше в області з'явився штаб з оздоровлення дітей на чолі із заступником голови Харківської облдержадміністрації Євгеном Савіним, працює цілодобова гаряча лінія, за якою можна повідомити про виникаючі проблеми або попросити допомоги.

«Одна з наших основних пропозицій - створити візитну картку Харківської області - наш «Артек», - відзначив начальник управління. В даний час розпорядженням голови Харківської облдержадміністрації вже створена робоча група і за підсумками виконання бюджету області за 9 місяців будуть виділені кошти на розробку проектно-кошторисної документації. 

Також в планах Головного управління створити регіональний центр з підготовки зимових олімпійських та параолімпійських видів спорту і розробити програму молодіжного кредитування.