Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні залучити якомога більше молоді нашого регіону до спорту. Дмитро Перепелиця

Ми повинні залучити якомога більше молоді нашого регіону до спорту. Дмитро Перепелиця

«Коли я перебував на співбесіді в Міністерстві у справах сім'ї молоді та спорту, яке очолює Равіль Сафіуллін, мене приємно здивував той факт, що  всі начальники та міністри схвалили об'єднання нами управління у справах сім'ї та молоді та управління фізичної культури і спорту в одне Головне управління», - повідомив у програмі обласного радіо "Ранковий ексклюзив" начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Дмитро Перепелиця. 

За словами Дмитра Перепелиці, однією з причин об'єднання двох управлінь в одне Головне управління у справах сім'ї молоді та спорту, стало розпорядження Президента України Віктора Януковича максимально комфортно скоротити фінансування по заробітній платі апарату чиновників.

«Поєднання двох календарних планів у справах сім'ї та молоді, а також фізкультури і спорту збільшує фінансування, яке виділяється на організацію заходів, що проводяться в самих віддалених районах нашої області.

Ще я хочу звернути увагу на те, що голова Харківської ОДА Михайло Добкін поставив перед нами завдання донести до районів спорт вищих досягнень і масовий спорт, щоб залучити якомога більше молоді нашого регіону до спорту», - відзначив Дмитро Перепелиця.