Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У тому, що Харків має сьогодні високий рейтинг, заслуга всіх людей, у тому числі і прокуратури. Михайло Добкін

У тому, що Харків має сьогодні високий рейтинг, заслуга всіх людей, у тому числі і прокуратури. Михайло Добкін

Сьогодні колективу обласної прокуратури був представлений новий керівник. У процедурі знайомства з новопризначеним прокурором Харківської області Геннадієм Тюріним взяв участь голова ХОДА Михайло Добкін. «Харківщина завжди була кузнею кадрів, де керівники мають особливу харизму і бачення розвитку тієї структури, яку вони очолюють, - сказав, звертаючись до Геннадія Євгеновича, голова облдержадміністрації.  

- На новій посаді Вам буде працювати і цікаво, і складно, Ви вже працювали в області і знаєте її специфіку. Упевнений, що ті завдання, які ставить Президент України по наведенню порядку в Харкові та Харківській області, Ви, безумовно, виконаєте. Роль прокуратури сьогодні складно переоцінити. У тому, що Харків має високий рейтинг на сьогоднішній день, заслуга всіх людей, у тому числі і прокуратури».

Михайло Добкін подякував попереднього керівника і сказав, що ті завдання, які сьогодні ставить перед суспільством Президент, буде вирішувати новий керівник. Він побажав йому витримки, прийняття зважених рішень, фахових перемог, і можливості згуртувати навколо себе кращих людей, які працюють у прокуратурі Харкова і Харківської області, і налагодити роботу таким чином, щоб люди знали, що є закон, а ті, хто його порушуватиме,будуть нести відповідальність, незалежно від того, яку посаду вони обіймають.