Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шлях вирішення проблеми погашення заборгованості по заробітній платі - взаємна кооперація між підприємствами Харківської області та України в цілому

Шлях вирішення проблеми погашення заборгованості по заробітній платі - взаємна кооперація між підприємствами Харківської області та України в цілому

Головна задача при вирішенні проблеми погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області - пошук внутрішніх резервів шляхом взаємної кооперації між підприємствами Харківської області та України в цілому. Про це під час пленарного засідання LIX сесії обласної ради V скликання заявив голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін.  

«Досвід, який ми отримали по заводу ім. Шевченка, коли і КБ ім.Морозова, і Турбоатом пішли назустріч трудовому колективу і оплатили замовлення наперед, даючи тим самим зрозуміти, що вони в майбутньому готові розраховувати на завод ім. Шевченка, необхідно впроваджувати на інших підприємствах.

Всі стабільно працюючі підприємства регіону різної форми власності повинні забезпечувати замовленнями наші промислові підприємства. Де буде небезпека, що замовлення буде зірвано, буде наступати наша зона відповідальності як державної влади, - зазначив Михайло Маркович.

- Також нам необхідно максимально використати сприятливу ситуацію у взаєминах України з країнами СНД. Максимальна інтеграція нашої країни в економічному блоці пов'язана з Росією, Білорусією, Казахстаном та іншими державами, що входили раніше до СРСР».