Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Люди втомилися від безвладдя та порожніх обіцянок. Михайло Добкін

Люди втомилися від безвладдя та порожніх обіцянок. Михайло Добкін

«Ветерани, люди старшого покоління, які відновлювали наше місто після війни, створювали його авторитет і славу, дуже переживають, що деякі маргінальні політики в світлі майбутніх виборів намагаються домогтися дешевої популярності, використовуючи больові точки, які існують в житті кожного міста», - зазначив в ефірі програми «Зворотній зв'язок» обласного державного радіо голова ХОДА Михайло Добкін, коментуючи лист від ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни Харківщини, воїнів-інтернаціоналістів і Союзу радянських офіцерів на підтримку всіх починань керівництва області та міста, спрямованих на благополуччя мешканців регіону.

Михайло Добкін також підкреслив, що люди втомилися від безвладдя, від порожніх обіцянок, від того, що наше суспільстві постійно відводять убік від реальних проблем і намагаються нав'язати ті проблеми, які не хвилюють звичайних громадян.

«Проведені соціологічні дослідження показали, що харків'ян хвилюють більш насущні проблеми: стан доріг, проблеми в сфері ЖКГ, тарифи та ін. Будівництво дороги в Лісопарку - це не проблема харків'ян, це проблема політиків, які намагаються наживатися на таких речах», - зазначив він.