Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Економічний атлас Харківської області має стати реальним інструментом із залучення інвестицій в регіон

Економічний атлас Харківської області має стати реальним інструментом із залучення інвестицій в регіон

Створення економічного атласу Харківської області продиктовано гострою необхідністю з точки зору інвесторів черпати звідки-то докладну інформацію про наш регіон, наочно проілюструвану, чітко структуровану і т.ін. Робота з наповнення цього сайту ведеться співробітниками Головного управління економіки ХОДА, оновлення йде щоденно у режимі он-лайн. «Мета наша - щоб цей сайт був максимально зручний для потенційних інвесторів, щоб заочне спілкування з нашою областю через інтернет в кінцевому підсумку переростало в міцні інвестиційні і взаємовигідні відносини», - зазначив під час ефіру програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» начальник Головного управління економіки Сергій Авершин.

Структура сайту розроблена таким чином, що окремо можна подивитися презентацію кожного з районів області - і ресурсний потенціал, і природний потенціал, і рівень газифікації, і протяжність твердого асфальтового покриття і багато чого іншого.

«Сайт тільки почав свою роботу, тому, безумовно, він ще проходить стадію адаптації, щось там буде змінюватися, але ми впевнені, незабаром він стане саме тим інструментом, який допоможе нам у роботі із залучення інвестицій в наш регіон», - підкреслив Сергій Володимирович.