Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2 липня - день народження податкової служби України

2 липня - день народження податкової служби України

У великому залі ХНАТОБа відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівника державної податкової служби України та 20-ї річниці з дня створення цієї служби. Привітати представників професії-іменинниці прийшли голова ХОДА Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, секретар міської ради, в.о.міського голови Геннадій Кернес, голови РДА, голови районних у місті Харкові рад, представники громадських організацій.

«Шановні працівники державної податкової служби! Професія, яку ви обрали і почесна, і складна. Без вас і вашої праці неможлива реалізація жодного сміливого плану, неможливо виконання програм соціально-економічного розвитку області, районів, міст, неможливо зробити краще життя окремо взятої людини, - сказав, звертаючись до присутніх, Михайло Добкін.

- Я впевнений, що щоденно спілкуючись з людьми, виконуючи складну місію, яку поклала на вас держава, ви щодня вдосконалюєтеся і знаходите нові методи роботи. І це дозволяє вам сьогодні в уявленні людей змінити образ податкової, перетворити її з ворога, з організації, яка приходить і щось забирає, на партнера, який може допомогти, у тому числі, правильно вибудувати бізнес.

Без такого підходу - вдосконалення і змін - напевно, неможливо було б досягати таких результатів, яких досягає податкова Харківської області. Хочу привітати і вас і нас з успішним виконанням плану та з перевиконанням надходжень до місцевих бюджетів, за що вам окреме спасибі!»

Кращі працівники податкових служб Харкова та районів області були нагороджені Почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.