Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові привітали молодіжних лідерів року та переможців Харківського регіонального мультифестивалю «Молодіжна республіка-2010»

У Харкові привітали молодіжних лідерів року та переможців Харківського регіонального мультифестивалю «Молодіжна республіка-2010»

Молодих лідерів та активістів привітали начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Дмитро Перепелиця, радник голови Харківської обласної державної адміністрації Габріель Михайлов, начальник управління у справах сім'ї та молоді Лариса Козлова, голова комісії з питань молоді,фізичної культури та спорту Харківської обласної ради Наталія Левченко.

Як зазначив у своєму вітальному слові Дмитро Перепелиця, Харків завдяки більш ніж 300 тисячам студентів, більшість з яких ведуть активне громадське життя, по праву можна назвати столицею молодіжного руху України.

«Ні для кого не секрет, що сьогодні місто Харків є як першою столицею України, так і столицею молодіжного руху, адже понад 300 тисяч студентів навчаються в Харкові. Сьогодні тут зібралися лідери, і я впевнений, що в цьому залі знаходяться люди, які стануть майбутніми начальниками головних управлінь, губернаторами, головами виконкомів. Зараз я бажаю вам цінувати той час, в якому ви живете, цінувати вміння правильно жити, а ми зі свого боку будемо допомагати всім, чим можемо. І ще я хочу вам побажати, щоб навіть через багато років, перебуваючи в будь-якій точці світу, ви могли з гордістю говорити: «Я з України», - сказав він.

Габріель Михайлов у свою чергу побажав молодим лідерам зберігати активну життєву позицію і не боятися діяти.

«Все залежить тільки від вас. Якщо ви будете активними, сильними, сміливими, ви всього досягнете. Тому вперед, вперед і вперед», - дав він установку молоді.

Крім побажань переможці обласного фестивалю-конкурсу «Молодіжний лідер року» і Харківського регіонального мультифестивалю «Молодіжна республіка-2010» отримали грамоти та символічні кубки.