10 років тому білгородці приїжджали до Харківської області переймати досвід з виробництва м'яса птиці. А тепер ми вчимося у них. Михайло Добкін

За останні 10 років тваринництво в Харківській області з процвітаючої галузі сільського господарства перетворилося на відстаючу. У зв'язку з цим підприємствам регіону доводиться вчитися у тих, кого раніше вони самі вчили.
«10 років тому білгородці приїжджали до Харківської області переймати досвід з виробництва птиці. А тепер ми вчимося у них.бОсь результат цих 10 років», - відзначив в ході засідання колегії Харківської обласної державної адміністрації голова ХОДА Михайло Добкін.
На даний момент у Білгородській області виробляється 92 тисячі тонн м'яса на рік, що становить 40% усього українського виробництва м'ясних продуктів.
Як зазначив раніше заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Віталій Алексейчук, за останні кілька років Білгородська область у сфері тваринництва зробила 15-річний ривок уперед, тоді як Харківщина в цій галузі відкотилася на 15 років назад.