Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми припинимо необгрунтоване зростання цін в Харківській області. Михайло Добкін

Ми припинимо необгрунтоване зростання цін в Харківській області. Михайло Добкін

Як зазначив в ході засідання колегії голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, сьогодні Харківська область, як і вся Україна, має велику кількість людей що живуть на межі бідності. Економія на продуктах харчування є для них дуже актуальним питанням. Багато хто з них не може собі дозволити купити ті продукти харчування, які їм були доступні ще 3 - 5 років тому.  

«Ця ситуація стає критичною, тому ми повинні приділяти належну увагу роботі над тим, щоб припинити необґрунтоване зростання цін. Нам необхідно таким чином вибудувати роботу, щоб кожен чиновник, в міру своєї компетенції, міг позитивно вплинути на дану ситуацію », - зазначив Михайло Добкін.

Харківська область до 2005 року стабільно входила до трійки провідних областей України за ціновими показниками. За останні п'ять років ситуація кардинально змінилася. «Тепер ми повинні докласти всіх зусиль, щоб повернути мешканцям Харківської області можливість купувати продукти харчування за їх реальними, доступними цінами», - підкреслив голова ХОДА.
 

Теги