Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Харкова прибув президент НОК України Сергій Бубка

До Харкова прибув президент НОК України Сергій Бубка

У залі прийому офіційних делегацій Будинку Рад відбулася зустріч президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки з головою Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Добкіним, головою обласної ради Сергієм Черновим та в.о.Харківського міського голови Геннадієм Кернесом.  

Сергій Назарович прибув до нашого міста, щоб взяти участь в засіданні позачергової асамблеї Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. «Ви є для України знаковою людиною і тому, що прославляли її на всіх спортивних аренах світу і досягали найвищих у світі результатів, і тому, що сьогодні, очолюючи національний олімпійський рух, робите все, щоб України була гідно представлена в усіх видах спорту» ,- сказав, звертаючись до високого гостя, голова ХОДА Михайло Добкін.

Також у зустрічі брали участь заступники голови ХОДА Юрій Сапронов та Євген Савін, начальник Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця та перший заступник голови Харківського обласного відділення НОК України Юрій Поярков.

На згадку про зустріч сторони обмінялися сувенірами - президенту НОК Михайло Добкін вручив копію пам'ятника засновникам Харкова, а Сергій Бубка передав олімпійський талісман – маленького лелеку.