Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Говорити про те, що в Харкові ніхто нічого не робить у плані підготовки до Євро-2012 - це неповага до територіальної громади. Михайло Добкін

Говорити про те, що в Харкові ніхто нічого не робить у плані підготовки до Євро-2012 - це неповага до територіальної громади. Михайло Добкін

Підготовка Харкова до проведення чемпіонату Європи з футболу триває, як і було заплановано. Стверджувати протилежне - значить не поважати харків'ян, які прикладають зі свого боку всі можливі зусилля, щоб Євро-2012 пройшов у Харкові, - вважає голова Харківської обласної адміністрації Михайло Добкін.

«Ми з вами є свідками, як успішний Харків - місто, що завжди було флагманом у підготовці до Євро-2012, намагаються збити з заслужених високих позицій. Намагаються роботу всієї територіальної громади нівелювати - показати, що у нас немає доріг, немає інфраструктури, що у нас нічого немає. Я вам хочу сказати, що це не відповідає дійсності, тому що Харків оцінювався за різними позиціями. Окремо оцінювалася готовність стадіону, аеропорту, готельного комплексу, окремо оцінювалися такі галузі, як медицина, охорона громадського порядку, стан доріг, міського транспорту та мобільність. Ми за багатьма показниками ще задовго до того, як з'явився комфортабельний сучасний стадіон, були в зеленій зоні, зоні, яка не піддавалася ризику. Мається на увазі мобільність міста, зручність розташування, транспортні розв'язки», - розповів голова області.

Михайло Добкін підкреслив, що Євро-2012 - це спільна мета харків'ян, кожен з яких вкладає свій внесок до її досягнення. Тоді як перекреслити їх намагаються окремі люди, націлені виключно на досягнення влади.

«Сьогодні говорити про те, що в Харкові ніхто нічого не робить плані підготовки до Євро-2012, що у нас все погано - це неповага до територіальної громади. Адже це робота всіх харків'ян», - підкреслив він.