Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Два харківських підприємства стали переможцями конкурсу «Енергозбереження: ініціатива, досвід, підтримка»

Два харківських підприємства стали переможцями конкурсу «Енергозбереження: ініціатива, досвід, підтримка»

Два харківських підприємства стали переможцями всеукраїнського конкурсу «Енергозбереження: ініціатива, досвід, підтримка». Організатори та ініціатори конкурсу: газета «Урядовий кур’єр», Міністерство освіти та науки України, Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг. Конкурс був оголошений у травні минулого року та проводився у трьох номінаціях: «Ініціатива», «Досвід», «Підтримка».

За результатами конкурсу перше місце в номінації «Досвід» посів Український державний науковий центр «Енергосталь» (м. Харків) за проект «Комплекс для виробництва електроенергії з вторинних енергоресурсів на підприємствах чорної металургії». У номінації «Підтримка» переможцем став загальнодержавний науково-виробничий інформаційний журнал «Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит» (м. Харків) за підтримку та поширення досвіду енергозбереження в народному господарстві. Переможці конкурсу нагороджені дипломами та грошовими преміями.

Цього року газета «Урядовий кур’єр» також проводитиме конкурс «Енергозбереження: ініціатива, досвід, підтримка», про умови якого повідомить пізніше.

Теги