Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для блага країни важливо, щоб кожна людина була на своєму місці. Михайло Добкін

Для блага країни важливо, щоб кожна людина була на своєму місці. Михайло Добкін

«Для блага країни важливо, щоб кожна людина була на своєму місці і працювала над тим, щоб зробити її безпечнішою, багатшою і комфортнішою для проживання. Ми повинні підвищувати авторитет України не тільки всередині країни, але й далеко за її межами », - з такими словами звернувся голова ХОДА Михайло Добкін до присутніх у Палаці студентів юридичної академії з нагоди Дня медичного працівника до кращим представникам цієї благородної професії.  

«Щоб любити своє рідне місто, свій рідний край, свою країну не треба говорити про це гучних слів, носити значок з державним прапором на лацкані піджака, виступати з полум'яною промовою з екрана телевізора. Досить робити те, що робить більшість людей, що живуть з тобою в одному місті, в області, в одній країні, тобто кожен з вас.
Треба, щоб наші діти навчалися у школах та ВУЗах нашого регіону. Щоб ми користувалися медичними послугами своїх лікарень, щоб наші діти народжувались у пологових будинках нашого міста, нашої області », - підкреслив Михайло Добкін.
 

Теги