Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав медичних працівників напередодні їх професійного свята

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав медичних працівників напередодні їх професійного свята

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, в.о. міського голови Геннадій Кернес і голова Харківської обласної ради Сергій Чернов взяли участь в урочистостях, присвячених Дню медичного працівника.  

В урочистій промові голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін звернувся до медичних працівників:

«В недалекому майбутньому ми побудуємо прозору, зрозумілу для всіх систему забезпечення медикаментами, медичним обладнанням усіх районів та міст нашої області. Кадрова політика буде така, як була в місті, - не по знайомству та родинними зв'язками, а за професіоналізмом.

Я хочу побажати Вам напередодні Вашого професійного свята здоров'я, творчих успіхів, професійного зростання. Щоб ми з Вами відчували себе однією величезною командою однодумців».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, відданість справі та з нагоди професійного свята кращих медичних працівників області Михайло Добкін нагородив відзнаками, почесними грамотами та Подякою голови Харківської ОДА.