Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У санаторії «Березівські мінеральні води» проходить підсумковий гала-концерт обласного Фестивалю для дітей з вадами здоров’я «Повір у себе!»

У санаторії «Березівські мінеральні води» проходить підсумковий гала-концерт обласного Фестивалю для дітей з вадами здоров’я «Повір у себе!»

Фестиваль проводився з 11 червня управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації спільно з комунальною установою «Харківський обласний центр молоді» у рамках спеціалізованої дитячої оздоровчої зміни. До відпочинку в санаторій були направлені 120 дітей з вадами здоров’я з чотирьох обласних інтернатних установ та від кожного району області. Оздоровча зміна, що почалася 8 червня, триватиме до 28 червня 2010 року.

У рамках фестивалю діти взяли участь у різноманітних конкурсах: музичному, вокальному, танцювальному, конкурсі малюнку на асфальті та конкурсі плакатів. Переможцями конкурсів у різних номінаціях стали понад 40 учасників зміни.

Кожен учасник отримав сувенір на пам’ять про участь у Фестивалі, а переможці – цінні подарунки та призи (футболки, «флешки», м’ячі тощо).
Спеціалізована дитяча оздоровча зміна «Повір у себе!» традиційно проводиться управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації у рамках літньої оздоровчої кампанії. За всі роки участь у таких змінах взяли майже 1500 дітей відповідної категорії.

Літня оздоровча кампанія 2010 року стартувала відповідно до діючого законодавства 1 червня. Протягом року планується охопити оздоровленням 107 тис. дітей із числа пільгових категорій. Усі путівки, що розповсюджуються управлінням у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації та фінансуються за кошти обласного бюджету.

Питання оздоровлення та відпочинку дітей знаходиться на постійному особистому контролі голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна.