Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нинішні реформи дозволять прибрати все те, що протягом останніх років серйозно гальмувало розвиток економіки нашої держави. Михайло Добкін

Нинішні реформи дозволять прибрати все те, що протягом останніх років серйозно гальмувало розвиток економіки нашої держави. Михайло Добкін

Головною проблемою реформ попередніх років була їх безсистемність, - упевнений голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. Нинішні економічні реформи є системними і тому повинні мати результат.

«Вже майже 20 років незалежності України мають чітку характеристику непослідовності й безсистемності реформ, що проводяться в нашій державі. Були окремі світлі голови у різних урядах, які намагалися реформувати цілі галузі. Були хороші люди на місцях, які намагалися точково, на що були гроші і наукова основа, реформувати щось поодинці. Все це мало шанс на локальний успіх, але було приречене на повільну смерть, бо не було системності», - підкреслив Михайло Добкін, підбиваючи підсумки відкритого засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ.

Він підкреслив, що українська економіка досі не позбулася багатьох проблем, отриманих у спадок ще від Радянського Союзу. Але реформи, які пропонує Віктор Янукович, - це серйозний шанс ці проблеми вирішити.

«Нинішні реформи дозволять прибрати все те, що протягом останніх років серйозно гальмувало розвиток економіки нашої держави ... Сьогодні є все, щоб нарешті реалізувати серйозні структурні реформи, які дозволять нам досягти головного: щоб люди почали жити краще, щоб у них була впевненість у завтрашньому дні, щоб наше життя було стабільним і люди не боялися ні виборів, ні приходу нових політиків»,- сказав Михайло Добкін.