Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом місяця на основі Програми економічних реформ будуть складені конкретні плани-графіки

Протягом місяця на основі Програми економічних реформ будуть складені конкретні плани-графіки

У Києві ведеться активна робота з конкретизації Програми економічних реформ, яку 2 червня представив президент України Віктор Янукович. Протягом місяця на основі цього документа будуть розроблені плани-графіки, які покажуть, яких витрат часу і матеріальних ресурсів потребує та чи інша реформа, і коли можна очікувати результату.

Про це в ході відкритого засідання Харківського регіонального комітету з економічних реформ повідомила перший заступник голови Адміністрації Президента України і виконавчий секретар Комітету економічних реформ Ірина Акімова.

«За місяць повинні бути складені на рівні міністерств і відомств плани-графіки реформ. Вони покажуть, що нам потрібно змінювати, які потрібні законопроекти, які кроки нам необхідно здійснити, щоб цей законопроект підготувати, що в ньому має бути. Все це буде вставлено в конкретний графік, де вказано час проходження кожного кроку і появи законопроекту, відповідальний, який буде нести персональну відповідальність, фінансові ресурси, які передбачаються у зв'язку з тою чи іншою зміною», - розповіла вона.

Також Ірина Акімова повідомила, що подібним чином повинні працювати і регіональні комітети з економічних реформ.

«Повинна бути створена регіональна програма з конкретними планами-графіками, із зазначенням відповідальної людини і дати, коли це буде.
Використовуйте весь свій досвід, щоб швидко поставити завдання, яке б відповідало Програмі економічних реформ, визначити виконавця і займатися конкретною справою», - порадила вона.