Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без розвитку та вдосконалення аграрного сектору економіки неможлива модернізація нашої країни. Віктор Янукович

Без розвитку та вдосконалення аграрного сектору економіки неможлива модернізація нашої країни. Віктор Янукович

Вітаючи учасників та гостей XXII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2010», Президент України Віктор Янукович наголосив, що cьогодні наша країна рухається шляхом модернізації, і досягти поставлених цілей без розвитку та вдосконалення аграрного сектору економіки неможливо. Глава держави відзначив, що на сьогодні у сфері АПК існує низка серйозних проблем, які вимагають свого розв’язання. Зокрема йдеться про ситуацію у тваринництві. «Основа сільського господарства – це, перш за все, готова продукція, якою ми з вами повинні торгувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках», – підкреслив Президент.  

Сьогодні, зазначив Віктор Янукович, слід чесно визнати існування у галузі серйозних проблем, які не знаходять відображення в урядових програмах, або яким приділено недостатню увагу.

«Дії влади у цьому напрямку треба посилювати», – сказав він, наголосивши, що у вирішенні даного питання, безумовно, є відповідальність чинної влади.

«Сьогоднішня виставка є яскравим взірцем працьовитості українського народу, його постійного прагнення до вдосконалення», – сказав Віктор Янукович, відзначивши, що Україна сьогодні має шанс використати підвищення світового попиту на продовольство та відновити свою славу як житниці Європи.