Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський регіон відіграє значну роль у створенні позитивного іміджу України за кордоном. Євген Савін

Харківський регіон відіграє значну роль у створенні позитивного іміджу України за кордоном. Євген Савін

"Значну роль у створенні позитивного іміджу України за кордоном відіграє Харківський регіон. Попри відсутність морських пляжів і високих гір область приваблює до себе значними рекреаційними ресурсами: мінеральними джерелами з цілющою водою, чудовими ландшафтами, ріками, озерами.

Вона багата на історичні, архітектурні, природні пам’ятки, які приваблюють туристів з усіх куточків України та з-за кордону. Перлинами області є Краснокутский дендропарк, Шарівский парк, національний музей Г.С. Сковороди, національний меморіальний комплекс "Висота маршала Конєва" та ін.", - зазначив сьогодні під час церемонії відкриття міжнародного туристичного форуму "Харків - партнерство в туризмі" заступник голови ХОДА з питань внутрішньої політики та комунікацій Євген Савін.

Він також звернувся до фахівців туризму з проханням включити до своїх планів розвиток внутрішнього та в’їзного туризму, які є важливим чинником підвищення якості життя в регіоні, створення додаткових робочих місць, поповнення бюджету, покращення загальної інфраструктури.

"Треба ще багато и наполегливо працювати, щоб наш рідний край став значним туристичним центром України та набув широкого визнання за її межами. Проведення форумів такого рівня вирішить багато питань, а також сприятиме налагодженню співробітництва між країнами", - підкреслив Євген Савін.

Теги