Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про реформування ЖКГ – на селекторній нараді

Про реформування ЖКГ – на селекторній нараді

Сьогодні відбулася селекторна нарада міністерства житлово-комунального господарства України з усіма регіонами нашої країни з питань завершення опалювального сезону 2009-2010 років, санітарного стану областей і реформування ЖКГ України.

Як підкреслив міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов, на сьогоднішній день в країні склалася сприятлива політична ситуація щодо вирішення наболілих питань ЖКГ, зокрема, впровадження енергозберігаючих технологій.

Найважливіше питання, яке підлягає негайному вирішенню, - стабілізація фінансово-економічної ситуації в галузі. Це дозволить вже до кінця року розраховувати на залучення в ЖКГ країни коштів світових фінансових установ. Щодо впровадження інвестиційних проектів, міністр просив регіони орієнтуватися на розробки з мінімальним терміном повернення коштів і можливістю тиражування цих програм територією всієї країни.

"Сьогодні міністерство активно співпрацює з Кабінетом Міністрів і готує низку змін до законодавчих та нормативних актів щодо ціноутворення, формування тарифів, залучення екологічних інспекцій, а також реформування ЖКГ, і вже з наступного року обсяг фінансування всіх наших програм буде збільшений", - зазначив Олександр Попов.

Теги