Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні стартує V обласний конкурс "Найкращий молодий науковець Харківщини"

Сьогодні стартує V обласний конкурс "Найкращий молодий науковець Харківщини"

Молоді вчені до 35 років, які проживають в Харківському регіоні, можуть спробувати свої сили в 11 напрямках наукової діяльності - як технічних, так і гуманітарних. Перемога дає молодим вченим гарну можливість заявити про свої відкриття в широких наукових колах.

Про початок конкурсу сьогодні на прес-конференції в ОДА оголосив голова Ради ректорів вузів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону, ректор Харківського національного університету ім.Каразіна Віль Бакіров.

Щоб взяти участь у конкурсі, бажаючi повинні надати наукову роботу з власним дослідженням (обсяг - не більше 3 авторських аркушів). Документи приймаються до 22 квітня в НТУ "Харківський політехнічний інститут". Роботи конкурсантів по кожному з 11 напрямків вивчає спеціальна експертна рада, до якої входять провідні вчені Харківської області. Переможці отримують грошові гранти - по 10 тисяч гривень кожен.

Документи на участь у конкурсі подаються за адресою: м.Харків, вул. Фрунзе, 21, Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", ректорський корпус, 3 поверх, кімната Вченої ради № 7. Дні прийому - середа, четвер, з 14.00 до 16.30. Контактний телефон - т. 70-76-572.