Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з роботою нової лінії Кулиничівського хлібозаводу

Михайло Добкін ознайомився з роботою нової лінії Кулиничівського хлібозаводу

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відвідав з робочим візитом ТОВ "Кулиничівський хлібозавод", де ознайомився з унікальною в Україні технологічною лінією виробництва. Автоматизований цех по виробництву дрібноштучної продукції відповідає кращим європейським стандартам.

В ньому встановлено обладнання з Німеччини, Швейцарії, Словенії, Ізраїлю і Данії. Технологія дозволяє створити повний цикл випуску продукції – від заготівки тіста до виходу готової низькоохолодженої продукції і завантаження її в спеціалізовану машину, яка відвозить готові круассани, слойки, булки, штруделі, а напередодні Великодня - і великодні паски - у фірмові кондитерські, які є в кожному населеному пункті області. Камери з низькою температурою дозволяють зберігати фрукти і ягоди для начинки круглий рік. Весь процес максимально механізований: люди лише стежать за роботою техніки.
У день в цьому цеху випікається до 500 тисяч виробів. За словами директора фермерського господарства "Кегичівське" Володимира Мисика, в Європі працює лише 3-4 аналогічних цехи з такою потужністю. При цьому програмне забезпечення, встановлене на заводі, не дозволяє випікати неякісну продукцію: автоматика сама стежить за якістю.