Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося засідання Міжнародного Трейд-клубу

Відбулося засідання Міжнародного Трейд-клубу

Сьогодні в малому залі Харківської обласної державної адміністрації відбулася зустріч в.о. заступника голови обладміністрації з економічних питань Юрія Сапронова з членами Міжнародного Трейд-клубу. Звертаючись до присутніх, Юрій Анатолійович зазначив, що це вже третя подібна зустріч за останнє десятиліття. Результатом перших двох стала реалізація ряду інвестиційних проектів, найбільші з яких: - будівництво логістичного хабу компанії "Книжковий клуб"; - будівництво фабрики компанії "Амкор ренч".

"Відвідання нашого регіону надасть можливість ознайомитися з історією, економікою та культурою Слобожанського краю, а саме цей візит надасть новий поштовх економічним стосункам Харківщини з країнами-учасницями Міжнародного Трейд-клубу. При цьому важливим елементом зовнішньоекономічної діяльності є залучення іноземних інвестицій до області.
Я сподіваюсь, що іноземний капітал зможе знайти більш вагоме місце на Харківщині. Обласна державна адміністрація всесторонньо сприятиме залученню іноземних інвестицій та супроводжуватиме інвестиційні проекти", – відзначив Юрій Сапронов, наголосивши, що він особисто, як бізнесмен в минулому, знає, що інвестору потрібен захист від адміністративних та політичних ризиків. Тому кожен інвестор з усіх питань буде підтримувати особистий зв'язок саме з Юрієм Сапроновим.
Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали представлені на засіданні презентації. По закінченню засідання Юрій Сапронов та атташе Посольства Румунії Анка Мамант обмінялись памятними подарунками.